Charlotte Degrijse studeerde in 2009 af als Bachelor in de Logopedie. Ze deed heel wat ervaring op dankzij tewerkstellingen in zelfstandige praktijken, maar kon ook kennismaken met het werk als logopediste in een woon- en zorgcentra en BO scholen. Toch besloot ze in 2010 het heft in eigen handen te nemen en begon een praktijk in Aartrijke.

Charlotte hecht veel belang aan specialisaties en vond dan ook haar gading in het geven van logopedie aan kinderen en jongeren. In de zomer van 2013 besloot Charlotte te investeren in een exclusieve opleiding tot stottertherapeute bij Gert Reunes, een professional op het gebied van stottertherapie.

Stefanie Deman studeerde in 2012 af als Bachelor in de Logopedie en kreeg toen reeds de kans om te beginnen in de praktijk. Ze besloot echter om verdere studies aan te vatten en studeerde in 2013 dan ook af als Bachelor in de Audiologie. Sinds september 2013 kreeg Stefanie haar eigen bureau binnen logopedie Degrijse en vormt ze een goed team samen met Charlotte.

Stefanie werkt daarnaast nog in een andere zelfstandige praktijk, maar op dinsdag en donderdag staat ze ook voor uw kind klaar binnen Logopedie Degrijse.

Samen vormen de twee logopedistes een goed team, waardoor logopedie zes dagen op zeven mogelijk is binnen de praktijk.